Belépés

Felhasználónév:

Jelszó:

Belépés

Elfelejtettem a jelszót

Még nem vagy tag?

A tanfolyamainkon való részvételhez, a Shopban való vásárláshoz és a Női titkok című oldal olvasásához regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes, és nem kötelez semmire.

Igen! Regisztrálok! Most!

Legfrissebb híreink

Súgó

Eltévedtél az oldalon? Nem érted, mi hogy működik? Sebaj, elmondjuk.
1. Mi ez az oldal?
Ez az oldal elsősorban nőknek szól, akik szeretnék kiteljesíteni testük adottságait. Nem hagyományos fitnesz-edzéseket kínálunk, hanem olyan titkos női praktikákba avatunk be, amelyeket nem sajátíthatsz el akárhol. Nem fogyni, hanem fejlődni vágyókat oktatunk, persze az edzések az általános egészség és erőnlét szempontjából is hasznosak. Hogy melyik tanfolyamunk mire való, azt a leírásokban megtalálhatod.

Az intim torna, mint a nevében is benne van, intim dolog,mert az altesti /medencefenék izmok/tornája.Az edzéseket nem egy tornateremben tartjuk, csoportosan hanem otthonodban, az interneten át követheted, teljes diszkrécióval és az avatatlan szemek elől rejtve átélheted ezt a bizsergető élményt.

Regisztráció
Ahhoz, hogy részt vehess edzéseinken, vásárolhass a Shopban vagy elolvashasd a cikkeket a Női titkok rovatban, regisztrálnod kell. A regisztráció gombját a képernyő bal szélén, a belépő mezők alatt találhatod. A megjelenő űrlap kitöltése után a rendszer egy e-mailt küld neked, amelyben egy linket találsz. Erre rákattintva aktiválhatod a regisztrációdat. Erre azért van szükség, hogy más ne tudjon a te nevedben regisztrálni.

A regisztrációhoz meg kell adni bizonyos személyes adatokat. Ezekre azért van szükség, hogy vásárlás, befizetés esetén számlázni tudjunk. Ha nem valós adatokat adsz meg, nem fogjuk tudni feldolgozni rendeléseidet, és a tanfolyamon sem vehetsz részt. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki senkinek.

Regisztrációd bármikor módosíthatod. Ehhez be kell lépned, és rákattintanod az Adataim módosítása linkre. A regisztráció megszüntetésére ugyan nincs mód, de ha kéred, természetesen töröljük azt.

A regisztráció természetesen ingyenes.

Tanfolyamok
Az első belépés után máris hozzáférhetőek lesznek számodra az első tanfolyamok. Az Intimtorna vagy az Energy Art menüpontra kattintva juthatsz el a tanfolyamok listájához. Minden egyes tanfolyamról olvashatsz bővebben, vagy belenézhetsz egy rövid videóba, hogy lásd, miről is van szó.

Ha úgy döntesz, hogy feliratkozol valamelyik tanfolyamra, kattints a Feliratkozom linkre. Ekkor e-mailben elküldjük neked a tanfolyamdíj befizetéséhez szükséges adatokat. Jelenleg banki átutalással vagy postai csekken lehet befizetni, on-line fizetés egyelőre nem lehetséges. A levélben egy kódot is találsz, ezt feltétlenül írd oda az átutalás Megjegyzés rovatába.

Ha a befizetésed megérkezett, aktiváljuk számodra a kívánt tanfolyamot, amiről ismét e-mailben kapsz értesítést. Ez a befizetés után egy-két nappal történik meg. Ezután saját tempódban máris elkezdheted az edzéseket.

Minden egyes edzést egyszer tekinthetsz meg. Te döntöd el, mikor teszed ezt, és hogy mikor kéred a következő videót. Természetesen az edzések hatékonysága miatt érdemes ésszerű időközönként kérni a következőt, ami néhány nap, legfeljebb egy hét. Ha egy videót már láttál, és úgy érzed, teljesítetted azt az edzést, közvetlenül a következő edzésre is ugorhatsz.

Ha valamilyen hiba történt, pl. véletlenül becsuktad a videót anélkül, hogy végignézted volna, és elfogyott a lehetőséged, lépj velünk kapcsolatba, hogy a problémát megoldjuk.

Egészségvédelmi okokból egy nap csak egy edzést szabad végigcsinálni, ezért amikor befejezel egy edzést, csak 24 órával később aktiválódik a következő.

Számos tanfolyamunk csak úgy érhető el, ha előtte teljesítetted a hozzájuk tartozó alaptanfolyamot. Így például az Intim torna tanfolyamnak van kezdő, haladó és gyakorló fokozata. Értelemszerűen a haladó fokozatra csak akkor jelentkezhetsz, ha már befejezted a kezdőt. Amikor befejezel egy tanfolyamot, a tanfolyamok listáján rögtön megjelenik a következő szint.

A Női titkok rovat
Ezen az aloldalon az intim tornával, a női testtel, edzéssel kapcsolatos információkat, tanácsokat, tippeket olvashatsz. Eléréséhez regisztráció szükséges.

A Shop
Webáruházunkban regisztrált felhasználóink különféle intim árucikkeket vásárolhatnak. A vásárlás úgy működik, mint más weboldalakon: a kiválasztott árucikkeket a "kosárba" pakolhatod, majd a rendelés lezárásával elküldheted azt nekünk. A csomag postai utánvéttel érkezik meg hozzád néhány napon belül. További információkat a rendelést visszaigazoló e-mail tartalmaz.

Amennyiben további kérdéseid vannak az oldal működésével, rendszerével kapcsolatban, kérjük, olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Ha itt sem találsz választ, írj nekünk levelet az üzenőrendszer segítségével.