Belépés

Felhasználónév:

Jelszó:

Belépés

Elfelejtettem a jelszót

Még nem vagy tag?

A tanfolyamainkon való részvételhez, a Shopban való vásárláshoz és a Női titkok című oldal olvasásához regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes, és nem kötelez semmire.

Igen! Regisztrálok! Most!

Legfrissebb híreink

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Az intim tornáról

 Mi az Intim torna?
A medencefenék izmok tudatosan kontrollált edzése.

 Kinek ajánlott az Intim torna?

Az Intim torna bármely életkorban elkezdhető és gyakorolható,nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, testi külömbözőségekhez kialakított edzés anyaggal.

Mikor nem ajánlott az Intim torna???
Lázas állapotban,Gyulladásos folyamatok alatt,daganatos betegségekben,veszélyeztetett terhesség esetén műtétek utáni közvetlen lábadozásban.

A menstruáció alatt végezhetem e az intim tornát?
      IGEN!
Könnyített üzemmódban végzett edzés nagyon kellemesen csökkenti a menstruáció alatt tapasztalható    diszkonfortot és az alhasi görcsöket.Szóval ne hagyd ki ezekben a napokban a kellemes gyakorlást.

Miben  különbözik az online intim torna és az élő tanfolyam?
-Ez az online formája mindenki számára elérhető,nem terápiás jellegű oktatás,
-könnyen megtanulható,
-aktív tréning mert,végig gyakorlatokat tartalmaz,
-megőrzi az intimitást, mert nem kell másokkal megosztani a jelenléted,
-Szabadságot ad, mivel nem kell a tanfolyam időpontokhoz és helyszínekhez alkalmazkodni,
-Bármit kérdezhetsz,a levelező felületen amit tanfolyamon nem tennél  nehogy kínosan érezd magad,
-Akármikor csinálhatod ha van időd,
-nincs időkorlátod a felhasználáshoz,még szabira is mehetsz közben.

Az intim torna tanfolyami formája pedig:terápiás motiváltságú tananyagot tartalmaz,
-Ugyan ebben az óra számban mint az online a fele edzés a másik fele elméleti beszélgetést és szüneteket tartalmaz.
-Ha elvégzed a helyszínen a tanfolyamot, egy terápiás gyakorlatsort kapsz amit magadtól tréner nélkül gyakorolsz tíz  hétig.
Sok éves tapasztalatom a tanfolyam előtt felvetődő kérdésekről:
-Hányszor gondoltad,hogy jelentkeznél,de nem ciki e odamenni?
-az ott lévők mit gondolnak mi bajom lehet?lehet,hogy csak idősek lesznek? azt hiszik én is bepisilek?
-mit szól a családom,hogy szombat-vasárnap/vagy esténként/nem leszek otthon?
-már megint nem jó az az időpont,/pont elutazok,szülinap van,telekre megyünk,beteg a gyerek,képzésen  vagyok,vizsgám van,...
-messze van a helyszín, nincs ennyi időm egyszerre, van a közelben parkoló?
-miket kérdeznek majd tőlem?
-nincs aki vigyázzon a gyerekre,
 -kis babám van szoptatnom kell,nincs annyi időm erre,senki nem szólt,hogy szülés előtt kellett volna megtanulnom!!


-Engem érdekel az online intim torna,mert előnyös de érdekel a terápiás gyakorlatsor is mert problémáim vannak,mi a teendőm?

Végezd el a kezdő tanfolyamot online formában és vedd fel velem a kapcsolatot levélben vagy telefonon.Konzultáció után készítek neked egyéni edzés programot amit terápiás jelleggel végezhetsz.2. Az oldal működéséről

- Miért kell személyes adatokkal regisztrálni?
Azért, mert a regisztrált felhasználók számára elérhető funkciók többségének használatához személyes adatokra van szükség. Nem tudjunk a Shopban rendelt árucikket postára adni, ha nem tudjuk a megrendelő címét. Nem tudunk szólni, ha valami gond van a tanfolyamdíj befizetésével, ha nem tudjuk a befizető telefonszámát.

- Elfelejtettem a jelszavam. Mit tehetek?
Kattints az Elfelejtettem a jelszavam linkre, és kövesd az utasításokat.

- Feladtam egy rendelést / jelentkeztem egy tanfolyamra, de nem kaptam semmilyen e-mailt. Mi történt?
Ellenőrizd, hogy jól adtad-e meg az e-mail címedet a regisztrációnál. Ha nem, javítsd ki, menj vissza a tanfolyamhoz, és kérd újra a visszaigazoló levél kiküldését. Ha a Shopban történt rendelésről nem kaptál visszajelzést, amiatt ne aggódj, az akkor is megérkezett hozzánk, ha nem kaptál visszajelzést.

Ha az e-mail címed rendben van, akkor lehetséges, hogy a levelezőprogramod reklámlevélnek nézte az automatikus üzenetet, és törölte. Ellenőrizd a programod beállításait.

Ha egyik sem, akkor lehetséges, hogy nálunk van a hiba. Ez esetben a levelet meg fogod kapni, amint a hibát elhárítottuk. Ha mégsem, kérjük, jelezd nekünk.

- Miért nem lehet bankkártyával fizetni?
Mert ez itt Magyarország, ahol a bankkártyás fizetést nemhogy támogatnák, de egyenesen akadályozzák a bankok és a különféle hatóságok. Később talán lesz, de jelenleg beláthatatlan nehézségekbe ütközik a bankkártyás fizetés bevezetése.

- Miért csak egyszer nézhetek meg egy edzésvideót?
Sajnos a fitnesz-szakmában számos szélhámos van, akik mások sok év tapasztalatával felépített edzésmódszereit lopkodják, és magukat képzett edzőnek kiadva próbálják eladni, gyakran a kívánt eredménnyel épp ellentétes hatást elérve. Amit ezen az oldalon láthatsz, az egy szakmailag megalapozott, igen hatékony rendszer. A videók lejátszásának korlátozásával a lopásokat próbáljuk megakadályozni,  Ez az edzeni vágyókat azonban nem akadályozza, hiszen minden edzést csak egyszer hajtanak végre a tanfolyam során, ahogy egy normál tréningen is tennék.
 
- Segítség! Véletlenül becsuktam a videót, és most nem engedi újra megtekinteni!
Ha véletlenül továbbléptél egy edzésen anélkül, hogy valóban teljesítetted volna az edzést, írj nekünk üzenetet, és jelezd a hibát. Újra elérhetővé fogjuk neked tenni a véletlenül átugrott edzést. Az üzenetben írd meg azt az ötbetűs kódot is, amit a tanfolyamra való jelentkezéskor kaptál e-mailben!

- Mikor kapom meg a Shopból rendelt árucikkeket?
A rendelés útnak indításakor e-mailben értesítést kapsz. Felesleges ezután otthon ülni a csengőt lesve, mert ha a postás kétszer nem talál otthon, be fog dobni egy értesítést, hogy melyik postahivatalban veheted át. Ha a csomag gyanúsan nem érkezik meg egy héten keresztül, menj el a postára, és kérdezd meg, jött-e a címedre utánvétes küldemény. (Ne mondd, hogy "csomag", mert ha 2 kg alatt van a küldemény, akkor levélként kezelik.)
3. Reklamáció

- Ki szeretném cserélni a Shopban vásárolt árucikket.
Kérjük, írd meg nekünk, mi a probléma. Természetesen a jogos panasz orvosolásának nincs akadálya.

- Nem tetszik a tanfolyam, amibe belekezdtem, visszakérhetem a pénzem?
Sajnos nincs rá lehetőség. A tanfolyam előtt számos lehetőséged volt tájékozódni arról, hogy mit fogsz kapni, pontos leírást és videós bemutatót is láthattál. Ezért reklamációnak helye nincs.

- Megsérültem egy edzés során.
Ha ez történt, akkor valószínűleg nem tartottad be az alapvető utasításokat. Ezért sajnos nem tudjuk vállalni a felelősséget.