Belépés

Felhasználónév:

Jelszó:

Belépés

Elfelejtettem a jelszót

Még nem vagy tag?

A tanfolyamainkon való részvételhez, a Shopban való vásárláshoz és a Női titkok című oldal olvasásához regisztráció szükséges. A regisztráció ingyenes, és nem kötelez semmire.

Igen! Regisztrálok! Most!

Legfrissebb híreink

Rólunk

Egészségügyi végzettségem, a szakmával töltött évek és továbbképzések méltó alapot adtak sportoktatói, nemzetközi testépítő és fitneszedzői szakmámhoz.

1990-től sportolok aktívan. Egészségnevelőként, trénerként és oktatóként tevékenykedem.

2002 óta Kriston intim torna-tréneri végzettségem tudásanyagát, szakmai tapasztalatommal folyamatosan bővítem. A Tempur Egészségműhely szakmai vezetőjeként 9 évig foglalkoztam gerinc- és ízületi problémák, alvászavarok és táplálékkiegészítők témakörével.

Az első magyarországi Intimfitness koncepció kidolgozójaként célom egy új fitnesztrend bevezetése és ehhez magasan kvalifikált szakedzők képzése.Az Intimfitness lehetővé teszi mindenki számára a gátizmok tudatos edzésének beépítéséét egyéb kedvenc edzésgyakorlatai közé, így megelőzve az egészségügyi és szexuális intim problémák kialakulását.
2003 óta publikálok szakmai témakörökben különféle szaklapokban, magazinokban.

Célom az emberekkel megismertetni és megszerettetni a mozgás örömét és szabadságát, mert mindenkinek szüksége van olyan mozgásra, ami segíti testi-lelki egyensúlyának megtalálását.

Tekintsd meg további weboldalaimat is: